Si želite, da v letu 2016 končno postavite svoj posel – takole iz nule?:) Pa se sprašujete, ali je to sploh možno za vas ali vam bo uspelo ali ni preveč konkurence ali boste našli stranke in kje jih boste našli … Pa še ta marketing in vse pravne zadeve. Kje začeti, kakšno obliko podjetja odpreti in kako čim hitreje priti do prvih strank, prihodkov … “da zalaufa”?:)

Po zanimivem naključju se mi je začelo dogajati, da so do mene pričeli prihajati jezikoslovci, prevajalci (v bistvu cel FF:) in me spraševati, kako sem postavila svojo blagovno znamko, kako sem začela, kje sem našla stranke in kako tržim 🙂

In imajo to srečo, da jim lahko pomaga nekdo, ki je začel popolnoma iz nule. Septembra 2012 sem pustila službo za nedoločen čas (spet …) in doma povedala, da bom šla na svoje. Mami mislim, da prvo leto sploh ni prišla k sebi od šoka, oči pa je na srečo podjetnik in me je ves čas spodbujal 🙂

V teh treh letih sem preizkusila že kup stvari, ki delujejo, in še večji kup stvari, ki NE delujejo, zato svojim coaching klientom z veseljem povem VSE – saj ni potrebe, da bi ponavljali moje napake in odkrivali toplo vodo. Nekatere stvari delujejo, druge pač ne.

Sicer se zaradi svojega pestrega urnika žal ne morem posvetiti velikemu številu klientov, zato bom v januarju odprla možnost prijave za individualno delo z mano za 2 novi podjetniško navdahnjeni osebi 🙂 Zato pridno spremljajte e-maile, da vam obdobje za prijavo ne uide:)

fb banner 9

Leave a Reply