S prestopom v novo leto 2016 se pri meni dogaja na polno!:) Kaj to pomeni? S Tino v tujino bo namreč letos dobila sestrico 🙂 YUPII!:) Se že neskončno veselim in jo prav z velikim veseljem in ljubeznijo sprejemam v svoje življenje.

Kdo je ta sestrica se verjetno vsi sprašujete? Ime ji je tinagrilc.com, je malo bolj sofisticirana verzija mene in moram priznati, da mi je neskončno všeč!:) Na fotoshootih z mojo fotografinjo Natašo sem se presmejala do solz, moj grafični oblikovalec Robi pa je dobil kar nekaj sivih las :)))

rsz_tina_9_splet

Kaj bo počela sestrica? Blagovna znamka bo pomagala podjetnicam (tudi podjetnikom), da “spravijo” v red svoje življenje – si organizirajo življenje na način, da so učinkovite, a hkrati živijo svoje življenje polno in razigrano (deloholizem ni sreča, je le beg pred realnostjo:)) Da vzpostavijo nov sistem prepričanj o sebi, denarju in svetu – ki jih bo podpiral na njihovem podjetniškem potovanju 🙂

Seveda pa naj vas to, da bo celotna komunikacija v angleščini, ne odvrne od tega, da se prijavite na mojo mailing listo, všečkate FB stran ali se pridružite moji FB skupini.

Ker moram od zdaj naprej skrbeti za dve spletni strani, bodo moje kapacitete malce omejene 🙂 Zato vas prosim za razumevanje, če ne boste mogli pri individualnih tečajih priti vsi takoj na vrsto 🙂 Bo pa takrat, ko se vidimo, toliko bolj lušno:)

Imejte se lepo ob prehodu v novo leto z novimi baterijami energije in motivacije!:) Hop v novo leto z bordom ali brez!:)

Naj vam sije sonček,

Tina

P.S. Bo kakšen coaching program na voljo tudi v slovenščini? BO!:) V pripravi je pilotni program za Slovenijo, ki bo na voljo za zelo malo število mest, a po prav posebni znižani investiciji!:) Zato spremljajte e-maile, da ulovite prosta mesta:)

Leave a Reply