Se vam kdaj zgodi, da sploh nimate ideje za darilo za rojstni dan …? “Itak, že vse ima” … “Pa ne vem, kaj si sploh želi …”

Zveni znano? No, tudi meni se to pogosto dogaja 🙂 🙂 Iztok tudi ni ravno noro dober v tem, zato pogosto posežem po darilnih bonih. Lepo zapakirani in z osebno napisano rimo so lahko odlično darilo. Se strinjate?

Tudi midva imava od zdaj naprej DARILNE BONE: Podarim ti znanje 🙂

Možno ga je vnovčiti za čisto vse izdelke in storitve na najini spletni strani:

– avdio programe za učenje angleščine in nemščine (idealno za vse, ki želijo izkoristiti čas med vožnjo v službo ali pa malo osvežiti znanje in nimajo popoldna časa ali denarja za tečaje)

– individualne tečaje angleščine in nemščine (super, če imate v svojem krogu znancev koga, ki si želi že dolgo naučiti angleščine in nemščine)

– prevode življenjepisov, spletnih strani, pogodb, (super, če imate v družini kakšnega podjetnika 🙂

– NOVO: vikend intenzivne individualne tečaje v naravi (konverzacija v angleščini in nemščini med sproščujočim sprehodom)

– spletni tečaj Od ideje (hobija) do biznisa (idealno, če imate v družini kakšnega nadobudnega kreativca, ki si želi nekaj začeti na svoje ali pa že dela, pa mu še ne gre 🙂

Seveda pri nakupu ni treba napisati, za kaj se bo darilni bon vnovčil – to je samo malo, da dobite ideje 🙂

Ker so ta teden čisto na novo, dobite ob nakupu 2 ali več darilnih bonov (nakup od 20 eur naprej) 10 % popusta – velja do te nedelje, 13. 5.

Naročite jih tukaj: info@stinovtujino.com ali pokličite na 040 325 079.

Comments are closed.