Na enostaven in hiter način lahko svoje znanje tujega jezika nadgradite in si tako zagotovite možnosti za boljšo službo doma ali tujini!

Kaj o priročniku pravijo drugi?

Znanje tujega jezika sem poskušala kar nekajkrat obnavljati in nadgrajevati. Vedno naj bi tudi predavatelji uporabljali najnovejše metode. Če sedaj pomislim nazaj, ne vem, če je tako tudi vedno bilo.

Za ta priročnik pa lahko rečem, da je to nekaj, kar te kar poskrka vase in ponese v svet tujega jezika. Mislim, da iz njega veje dinamičnost in zagnanost predavateljice, ki te želi kar največ naučiti. In to tudi hoče! Toplo priporočam!

Mojca, Zagorje ob Savi

Simpatični kažipot, ki vam bo na poti do znanja tujega jezika gotovo pomagal in vas usmerjal. Koristni nasveti, napotila na povezave za učenje angleščine in nemščine ter številni praktični napotki za učenje jezikov na splošno vam ne bodo samo približali učenja tujih jezikov, temveč vam ga bodo predstavili v novi luči ­­– kot nekaj zabavnega in koristnega oz. kot nekaj, kar lahko – s pomočjo tega priročnika, nekaj dobre volje in discipline – dosežete tudi vi!

Valerija, Ravne

Priročnik sem prebrala še isti dan, ko sem ga prejela na mail. Ravno to mi je bilo všeč, da so v njem zbrani konkretni nasveti, ki so hitro berljivi in dobiš takoj instant motivacijo za se učit tujega jezika. Priročnik tudi zelo lepo opiše preproste načine učenja, katere lahko izkoristimo vsak dan ob hitrem tempu pa se tega niti ne zavedamo npr: učenje ob filmu … Skratka priporočam branje prav vsem, ne le vedoželjnim po novih jezikih :)!

Nina Markovič, Izola

PRENESI SI PRIROČNIK 7 nasvetov za hitrejše učenje tujega jezika ZDAJ!

Vnesite svoje podatke in kliknite na spodnji gumb, da prejmete brezplačne nasvete:)

 

V priročniku 7 nasvetov za hitrejše učenje tujega jezika se boste naučili:

– kako se naučiti kateri koli tuj jezik, če si vzamete dnevno 15 minut časa,
– kje najti v prepolnem urniku čas za učenje tujega jezika,
– kako izkoristiti brezplačne spletne vire,
– kako uporabiti pametni telefon za učenje tujega jezika,
– kako najti način, da učenje tujega jezika ni več (m)učenje, temveč lahko postane celo zelo zabavno!