Sodobne tehnologije nam omogočajo, da se lahko danes tujih jezikov udobno učimo iz domačega naslonjača, postelje, avtobusa, vlaka ali sončne terase. Na voljo je neskončno aplikacij za pametne telefone, brezplačnih spletnih portalov in avdio programov. Zakaj nam torej še vedno ne uspe tako, kot bi si želeli, če imamo na voljo vse?

1. Nimate srčne želje, da bi jezik znali

Če se želite jezik naučiti, si morete to najprej želeti. Seveda nimamo vsi srčne želje znati nemščino, saj je mogoče to način, kako si zagotovimo boljše priložnosti. Dejstvo pa je, da si je treba znanje vsaj želeti in se potruditi, da z učenjem povežete nekaj pozitivnega. Za začetek si lahko zadate majhne korake in si obljubite nagrado za takrat, ko jih boste opravili. Seveda se potem tudi ustrezno nagradite.

2. Manjka vam jasen cilj

Kot pri vseh stvareh v življenju, je sploh, kadar vam za učenje zmanjkuje časa, pomemben cilj. Npr. Zaključil sem x ur v x mesecih. Do 5. 12. bom zaključil stopnjo A2. Postavite si merljive cilje. Cilj: »Rad bi bolj znal nemščino«, boste težko ocenili v smislu uspešnosti. Do 1. 11. bom na spletnem portalu predelal x stopnjo. Vsak dan naredim 10 vaj in si prislužim jokerja. Tako zveni bolj oprijemljivo.

3. Nimate podpore pri učenju

Včasih je lahko težava v tem, da se čutite pri samostojnem učenju izgubljene in bi želeli več podpore učitelja, ki vam razloži naučeno, vas spravi k učenju in vam pomaga, da hitreje napredujete. Ne glede na to, kako samodisciplinirani morda mislimo, da smo, nam gre z nekom, ki skrbi, da redno delamo in hitreje napredujemo, neprimerno lažje.

4. Imate negativno sidro

V NLP-ju (nevrolingvističnem programiranju) obstaja termin negativno sidro, kar pomeni, da ste v preteklosti določen tuj jezik povezali z nekim negativnim dražljajem. Morda ste imeli tečno učiteljico v osnovni šoli, se je kdo posmihal vašim napakam ali pa ste se kdaj enostavno zmotili pri uporabi jezika in se počutili neskončno neumno. Vaši možgani so ta negativen občutek povezali npr. z angleščino in tako vsakič, ko pomislite na angleščino, začutite v telesu odbor … in se odločite, da letos še ni pravi čas, da jo izboljšate.

5. S tujim jezikom preživljate premalo časa

S tujim jezikom gradite tako kot z maternim jezikom odnos. Tudi v partnerskih odnosih ne morete pustite osebe »čakati« pol leta ter več in pričakovati, da boste z njo/njim imeli enako povezan odnos kot prej. Pri jeziki ni prav nič drugače.

Kdaj ste nazadnje preživljali čas z vašim »izbrancem/izbranko«? (nemščino, angleščino, španščino itd. hmmm … vse so ženskega spola, naj vas to ne moti :)) Več časa kot jim boste namenili, bolj boste z njim povezani, bolj boste razmišljali v izbranem tujem jeziku in lažje vam bo ad hoc odgovoriti v njem, ko vas bo na telefonu ulovil poslovni partner iz tujine.

Katerega od nasvetov boste uporabili danes in si tako odplavali novemu življenjskem obdobju naproti?:)

?‍♀Tina, kaj pa se skriva v paketu VSEVED? ?‍♀

V PAKETU VSEVED so zbrani vsi najini programi …

Kar pomeni, da imaš vse od osnovne stopnje A1 pa do napredne B1/B2 za angleščino IN še za nemščino 🙂 Skupaj 33+ ur avdio programov – tudi če bomo doma do maja, imaš dovolj dela :))))

Za vse posnetke prejmeš prevod in prepis besedil, tako da ti ni treba iskati po slovarju:)

Vsaka fraza se dvakrat ponovi v nemščini oz. angleščini, vmes pa je pavza za ponavljanje – tako si 3x hitrejše zapomniš 🙂

Da ne bo toliko neznank s tem, kateri program izbrati, sva zate ?dodatno znižala PAKET VSEVED.?

Tina, je tukaj kakšna zanka?

Ne 🙂 Naslednji teden praznujem svoj rojstni dan in si želim, da ga tudi lahko praznuješ z mano 🙂 Več o moji rojstnodnevni zabavi še pride …

To je zato, da te podpreva v tvojem napredku in tako izkoristiš poletne dni ali pa kakšen deževen dan, kot je danes:)

Z novim znanjem si boš lahko jeseni:

✔ lažje našel boljšo službo

✔ hitreje napredoval-a

✔ dobil-a nove stranke

✔ se širil-a v tujino

✔ samozavestno govoril-a

✔ z veseljem potoval-a

✔ pomagal-a otrokom, da ne bodo potreboval inštrukcij …

Pa verjetno sem še kaj pozabila:)

Vrednost programa je 287 eur (toliko bi plačal-a, če bi vse programe kupil-a posamično)

Redna cena je 197 eur, nazadnje se je prodajal po 147 eur …

Če ga kupiš v posebni ponudbi – velja do ponedeljka, 29. junija, je tvoj ?le za 97 eur.?

AMPAK:

Ta cena velja le za prvih 10 nakupov!

Ko se mesta zapolnijo, povezava ne bo več delovala.

Zato ne čakaj ne zadnji dan:)

POZOR …

Da se boš lahko res dobro naučil-a in izkoristil-a čas, ko smo več doma, ti podarim še ekskluzivne 3 BONUSE:

?+ video tečaj Angleška slovnica mim grede – z vajami in rešitvami (vrednost 500 eur)

?+ video tečaj Nemška slovnica mim grede – z vajami in rešitvami (vrednost 500 eur)

?+ ekskluzivni dostop do najine zaprte FB skupine MOJ TUTOR MIM GREDE, kjer odgovarjava na vsa vprašanja, ki se ti pojavijo med učenjem v vrednosti 300 eur.

Ja, prav si prebral-a 🙂

Ampak … pssst!

Tega ne razlagaj okrog – ta ponudba velja le zate, ki si del najine e-mail skupnosti 🙂 – pa še to le za prvih 10 nakupov!

?Tina, do kdaj še lahko kupim paket VSEVED (vsi programi za le 97 eur:) + zraven dobim nove bonuse v vrednosti 400 eur??

Cena velja le še do ponedeljka, 29. junija oz. za prvih 10 nakupov. ⏰

Naročam paket Vseved in 3 bonuse

In pohiti, da boš med prvih 10! (6 mest se je že zapolnilo)⏰

Se že veselim, da se bova “slišala” v programu in se skupaj učila … ter na koncu znala!:)

tvoja “tršica” Tina :))))

P. S. Paket VSEVED je najin najbolj prodajani paket – skupaj z ostalimi programi je navdušil že preko 4.400 Slovencev in Slovenk 🙂 Mimogrede: na program imaš tudi 30-dnevno garancijo na nakup – če nisi zadovoljen, ti brez vprašanj vrneva denar, tako da vso tveganje prevzameva midva.

Ampak veva, da ti bo všeč 🙂

Obljubim, da bo to tvojih najboljše naloženih 97 eur v novo znanje angleščine in nemščine – in najboljše naložen čas med poletjem.

Naročam paket Vseved in 3 bonuse

Pohiti, da boš med prvih 10!