Ideje za veliko noč (Ideen zu Ostern)

//Ideje za veliko noč (Ideen zu Ostern)

Ideje za veliko noč (Ideen zu Ostern)

Ta teden sem iskala ideje za dekoracijo za veliko noč in barvanje pirhov. Našla sem nekaj res lušnih in enostavnih, tako da jih pošiljam še tebi 🙂

Od danes pa do velikonočnega ponedeljka, 22. aprila do 23:59, lahko vse najine programe za učenje nemščine prejmeš kar 15 % ceneje – ob nakupu moraš vpisati kodo “OSTERN” v polje “Imaš kupon?”. 

Cena si ti bo avtomatsko znižala 🙂

Ker zajček nima neomejeno prostora v svoji košari, bo je po velikonočni ceni na voljo le 15 paketkov za učenje nemščine! 

Tako da ti bi svetovala, da ne čakaš na zadnji trenutek …

Kaj o nemških programih pravijo najine stranke?

“Tino poznam že kar nekaj časa, spremljam njeno delo in rast, tako da je bil odgovor na dlani, ko sem iskala osvežitveni tečaj Nemščine. Ko sem tečaj prejela, sem se takoj lotila dela. Ker je Tina to naredila zelo pregledno in logično, ni bilo začetnih težav. Lekcije so razumljive, uporabne in koristne. Tina je poleg avdio tečaja pripravila tudi vaje, kjer se nato preizkusiš še v pisavi. Tako da sem v kratkem času pobrisala prah z mojega znanja nemškega jezika in mi je sedaj sporazumevanje z nemško govorečimi ljudmi mnogo lažje. Tina, HVALA!

Urša Žorž organizatorka, ki za vas vse poštima, medtem ko vi mirno spite. Podjetnica z dušo in srcem.

Kako si še pravočasno zagotoviš svoj paketek?

Klikni tukaj in pokukaj v razdelek nemščina.

Ponudba velja tudi za dva zelo priljubljena paketa, ki vsebujeta nemške in angleške programe – paket VSEVED in paket TUJI JEZIKI SO ZAKON 🙂

| 2019-04-18T08:03:19+00:00 18 april, 2019 |nemščina|
Loading...