ONLINE SUMMER SCHOOL ZA ANGLEŠČINO ALI NEMŠČINO

//ONLINE SUMMER SCHOOL ZA ANGLEŠČINO ALI NEMŠČINO

ONLINE SUMMER SCHOOL ZA ANGLEŠČINO ALI NEMŠČINO

 

Za koga je primerna?

– če si popolni začetnik ali si že skoraj vse iz srednje šole pozabil-a, lahko začneš na A1

– če že nekaj znaš in bi rad samo ozvežil-a, boš začel na A2

– če pa bi rad samo še izpopolnil, začni na B1

Skratka, pokrivala bova nivoje A1, A2 in B1. Če nisi prepričan-a kam sodiš, ti bova pred začetkom poslala kratek test. Drugače pa lahko tudi menjaš skupine med programom.

 

Če si že kupil-a katerega od najinih avdio programov, bo tole super nadgradnja!:)

 

Kako bo zgledalo?

– 5 tednov bomo skupaj preko spleta – vsak teden z enim video modulom ter vajami in rešitvami – skupno 5 modulov –  (modul bo v video obliki in v mp3. obliki za poslušanje na telefonu – če nimaš časa biti z nami na ta dan, dobiš posnetek z doživljenjskim dostopom) – vrednosti 200 eur

– Dobila-a boš dostop do zasebne FB skupine le za udeležence programa, kjer bova oba odgovarjala na vprašanja in imela FB Live na različne tematike – v nemščini in angleščini – vrednost 200 eur

–  Pri prijavi poveš, na kateri stopnji je tvoje znanje jezika in si glede na to uvrščen-a v skupino, ki je zate najbolj primerna.

– Zaključimo z 2-urno popoldansko delavnico v živo, 28. avgusta v Ljubljani:Kako se učiti in tudi NAučiti, kjer vam bo NLP Mojster in Coach Iztok predstavil napredne tehnike iz NLP-ja, ki jih lahko tako ti kot tudi tvoji otroci uporabijo, da si stvari hitreje zapomnijo. (redna cena 77 eur)

– Vsebine bodo prilagojeni tvoji stopnji – npr. na A1 bomo delali predstavljanje in številke, na B1 pa reported speech, pisanje poslovnih e-mailov itd.

BONUS: poletna šola bo spodbujala sistem “buddyjev” – vsak udeleženec bo prejel napotke in dostop do ostalih sošolcev, med katerimi si bo lahko poiskal enega (ali pa tudi več) prijateljev (ang. buddy), s katerim bo v živo ali po Skypu – stvar dogovora – lahko vadil oz. se na višjih nivojih pogovarjal v tujem jeziku. Če bosta imela vprašanja, bova z Iztokom zate na voljo v skupini na FB Live (po urniku).

Tako dobiš brezplačno uro konverzacije pa še nova poznanstva – jaz sem iz vseh buddy sistemov iz tujine dobila veliko novih prijateljev! – vrednost: neprecenljivo

 

 

Kaj potrebuješ za slednje programu?

– internet – lahko poslušaš in sodeluješ preko telefona ali računalnika – doma ali na dopustu (če imaš tehnične težave, naju kontaktiraj, pa ti bova pomagala – Iztok je štručko za takšne težavice:)

– cca. 1 – 2 uri tedensko – odvisno, od tvojega tempa:)

 

Datumi modulov:

9. 7.,  16. 7.,  23. 7.,  13. 8., 20. 8. 

 

Kaj pa investicija?

Redna cena summer schoola in delavnice je 300 eur. Ker pa to delava prvič, torej nekako beta verzijo programa, sva se odločila, da bo cena za vpis zelo znižana.

 

Program ti je dostopen 24/7 in kadar koli ga želiš tudi po zaključku.

 

Za prijave do 21. junija velja AKCIJA PRIPELJI PRIJATELJA – kupiš eno kotizacijo, dobiš 2 mesti – za online šolo in za delavnico v Ljubljani! Cena: 67 eur

 

Za prijave do 26. junija prejmeš brezplačno še vstopnico na delavnici: “Kako se učiti in tudi Naučiti”. Cena: 67 eur

 

Kar malo smešna cena, a ne – glede na to, kaj vse dobiš. Ja, celoten program te tako stane manj kot malo več kot 1 eur dnevno – toliko pa si že vreden, da vložiš vase, a ne?:)

Poleg tega boš tehnike iz delavnice lahko uporabil-a tudi pri svojih otrocih, saj ti danes v poplavi vseh informacij bolj kot kdaj koli prej potrebujejo sistem učenja, ki jim prinese rezultate.

 

Kdo najinem podjetju že zaupa?

Tino poznam že kar nekaj časa, spremljam njeno delo in rast, tako da je bil odgovor na dlani, ko sem iskala osvežitveni tečaj Nemščine. Ko sem tečaj prejela, sem se takoj lotila dela. Ker je Tina to naredila zelo pregledno in logično, ni bilo začetnih težav. Lekcije so razumljive, uporabne in koristne. Tina je poleg avdio tečaja pripravila tudi vaje, kjer se nato preizkusiš še v pisavi. Tako da sem v kratkem času pobrisala prah z mojega znanja nemškega jezika in mi je sedaj sporazumevanje z nemško govorečimi ljudmi mnogo lažje. Tina, HVALA! 

– Urša Žorž organizatorka, ki za vas vse poštima, medtem ko vi mirno spite. Podjetnica z dušo in srcem. www.ursazorz.com.
“Avdio programi na vaši spletni strani (CD-ji in prepisi) so mi zelo mi je všeč; zame bo to res izvrstna pomoč pri učenju, ki me tudi dodatno motivira za delo. Še posebej, ker me moj način življenja z vsemi obveznostmi pogosto “sili” v kampanjsko delo. Cenim tudi vajino prijaznost in pripravljenost pomagati. In seveda mi je všeč vaša čudovita energija in navdušenje, ki je prav nalezljivo. Že “na daleč” vidim, da bodo rezultati uporabe CD-jev konkretni in gotovo veliki.
Naslov tečajev res ustreza vsebini in z dodanim  prepisom besedil je vse skupaj še bolj uporabno in koristno.
Zdaj, ko dopustujemo pogosto v tujini, je vsaj nekaj Angleščine neizogibne in dobro je, da se na to že prej pripravimo. Tudi Nemščina lahko marsikje pride “prav”, sicer pa je oboje zelo privlačno za uporabo.”
– Mirjana z Notranjske
“Z izdelki sem zelo zadovoljna. Poslušam jih vsak dan na poti v službo in iz nje. Pot tako hitro mine pa še izkoristim zraven za učenje angleškega jezika. Dolgo časa sem že iskala takšen izdelek in sem bila zelo vesela,ko sem ga končno našla. Kar tako naprej.
Želim vam veliko uspehov.”
– Tadeja iz Prebolda

 

Poleg več kot 3.500 zadovoljnih strank nama zaupajo tudi naslednja podjetja …

 

 

V zadnjih 8 letih si naju morda videl-a tudi na …

 

 

Tina, tole je super. Kako se prijavim?

Svoje mesto si zagotoviš z nakazilom na spodnji račun. Ne pozabi pa nama napisati sporočilca na e-mail, koliko znaš oz. če potrebuješ test, da te uvrstiva:)

 

Tina Grilc Coaching
Tina Grilc s.p.
Cesta Tončke Čeč 57
1420 Trbovlje
TRR: SI56 6100 0001 3991 045
BIC: HDELSI22
Namen: summer school
Znesek: 67,00
Referenca: SI00 in datum nakazila
(npr. SI00 21052018 za nakazilo 21. 5. 2018)
Če je še kakšno vprašanje, kar pogumno 🙂

 

Imej se super, pa se vidimo v Ljubljani : )

Tina & Iztok

 

Imaš vprašanje? Piši nama na info@stinovtujino.com

| 2020-04-09T11:14:55+00:00 12 junij, 2019 |Uncategorized|
Loading...