7 nasvetov za hitrejše učenje angleščine in nemščine 2021-05-02T12:56:56+01:00

DARILO: E-knjiga 7 nasvetov za hitrejše učenje angleščine in nemščine vsebuje:

  • kje najti čas za učenje tujih jezikov,

  • kako si hitreje zapolniti nove besede,

  • katere spletne strani vam ponujajo brezplačno učenje angleščine in nemščine,

  • kako se motivirati, da začnete in vztrajate.

“Priročnik sem prebrala še isti dan, ko sem ga prejela na mail. Ravno to mi je bilo všeč, da so v njem zbrani konkretni nasveti, ki so hitro berljivi in dobiš takoj instant motivacijo za se učit tujega jezika. Priročnik tudi zelo lepo opiše preproste načine učenja, katere lahko izkoristimo vsak dan ob hitrem tempu pa se tega niti ne zavedamo npr: učenje ob filmu … Skratka priporočam branje prav vsem, ne le vedoželjnim po novih jezikih :)! 
– Nina Markovič iz Izole
“Simpatični kažipot, ki vam bo na poti do znanja tujega jezika gotovo pomagal in vas usmerjal. Koristni nasveti, napotila na povezave za učenje angleščine in nemščine ter številni praktični napotki za učenje jezikov na splošno vam ne bodo samo približali učenja tujih jezikov, temveč vam ga bodo predstavili v novi luči – kot nekaj zabavnega in koristnega oz. kot nekaj, kar lahko – s pomočjo tega priročnika, nekaj dobre volje in discipline – dosežete tudi vi!
 
– Valerija iz Radelj ob Dravi
Priročnik mi je bil všeč, ker je izjemno enostaven in so metode učenja dobro razložene. Drugim ga bi priporočal predvsem zato, ker ti dvigne motivacijo za učenje tujega jezika. 
– Kristian Asani iz Črnomlja

Loading...