Darilo za učenje angleščine 2019-04-11T10:02:22+01:00

Darilo: posnetek za učenje angleščine kjer koli

 • Brezplačni posnetek je posnetek avdio program Angleščina mim grede.

 • Vsebina:  na primeru slovensko-angleškega dialoga nauči, kako predstaviti sebe, svoje hobije in druge

 • Trajanje: 15 minut

 • Jezik: slovenščina – angleščina
  Primeren je za poslušanje na računalniku, telefonu, tablici ali na CD-predvajalniku.

 • Živjo,

  sem Iztok, po izobrazbi sicer fizik, a po duši pa mi je delo z ljudmi in komunikacija dosti bližje kot delo v zatemnjenem laboratoriju ali kvadratasti pisarni in zato že zadnje čase prevajam in poučujem angleščino:)

  Včasih sem sicer več fizično poučeval, nato pa sem ugotovil, da Slovenija vseeno ni tako majhna in, sploh ko imaš otroka, časa v dnevu enostavno ni dovolj. Ker za enkrat še ne znam upočasniti vrtenja Zemlje in podaljšati dneva (ups, včasih še tam pa tam fizik privre na dan), sva se skupaj z ženo Tino kot prva v Sloveniji specializirala za avdio programe, ki jih lahko poslušaš kjer koli in kadar koli imaš čas. Hkrati pa sva ugotovila, da je ta samostojni in sebi prilagojen način učenja izredno všeč tudi najinim strankam – spodaj najdeš tudi nekaj odzivov na programe.

  Torej, vabim te, da si preneseš tale brezplačni posnetek angleščine in preizkusiš, ali je to zate:)

  Iztok

  PS: Pa že vnaprej te opozarjam, da se boš ob poslušanju programov za angleščino občasno moral/-a nehote tudi zasmejati in se zabavati … Na lastno odgovornost! :)))))

“Angleščina “mim grede” je super stvar, če ti zmanjkuje časa. Ker imam zelo natrpan urnik in hkrati dolgo vožnjo v službo je bila to zame idealna priložnost za učenje jezika “mim grede”. Avdio posnetki so narejeni na zabaven in preprost način. Menim, da je to zelo pomembno, saj se včasih preveč trudimo zakomplicirati stvari, ki so čisto preproste. To pa seveda vpliva na našo samozavest. Super ste in nadaljujte v tem slogu :)”

– Jana iz Kamnika
“Avdio programi na vaši spletni strani (CD-ji in prepisi) so mi zelo mi je všeč; zame bo to res izvrstna pomoč pri učenju, ki me tudi dodatno motivira za delo. Še posebej, ker me moj način življenja z vsemi obveznostmi pogosto “sili” v kampanjsko delo. Cenim tudi vajino prijaznost in pripravljenost pomagati. In seveda mi je všeč vaša čudovita energija in navdušenje, ki je prav nalezljivo. Že “na daleč” vidim, da bodo rezultati uporabe CD-jev konkretni in gotovo veliki.
Naslov tečajev res ustreza vsebini in z dodanim  prepisom besedil je vse skupaj še bolj uporabno in koristno.
Zdaj, ko dopustujemo pogosto v tujini, je vsaj nekaj Angleščine neizogibne in dobro je, da se na to že prej pripravimo. Tudi Nemščina lahko marsikje pride “prav”, sicer pa je oboje zelo privlačno za uporabo.”
– Mirjana z Notranjske

“CD-ji za angleščino so zelo podporno pripravljeni za učenje mimo grede. Dvakratna ponovitev nam omogoči, da zaradi ne polne prisotnosti (npr. med hojo, vožnjo…) ne preslišimo ključnih informacij, sicer pa si že bolje zapomnimo besedne zveze ipd. Primeri so izbrani vsebinsko zabavno in predvajani doživeto, zato je učenje lahkotno in zanimivo. Zelo priporočam.”

– Romana
Loading...