DARILO: posnetek za učenje nemščine 2019-04-11T10:01:02+01:00

Darilo: posnetek za učenje nemščine kjer koli

  • Brezplačni posnetek je krajša različica programa Nemščina mim grede 1. Primeren je za poslušanje na računalniku, telefonu, tablici ali na CD-predvajalniku.
  • Vsebina: kako se predstaviti in osnovno komunicirati v nemščini
  • Jezik: slovenščina – nemščina

  • Ojla! Sem Tina in že 13 let poučujem nemščino 🙂 Opazila sem, da je glavna težava, ki je skupna vsem mojim tečajnikom, pomanjkanje časa. Verjetno si tudi ti med njimi, je res? No, zato sem se z možem Iztokom kot prva v Sloveniji specializirala za avdio programe, ki jih lahko poslušaš kjer koli in kadar koli imaš čas. Prenesi si posnetek in preizkusi, ali je to zate:)

To je CD za hitro učenje in ponavljanje tujega jezika. Poslušaš in ponavljaš. Slišiš pravilno izgovorjavo. Teme so izbrane tako, da se v tujini znajdeš na vseh pomembnih krajih. Jezika se naučiš hitro in enostavno, kar zraven vsakdanjih opravil. Tako mi je likanje postalo koristno in zabavno opravilo. – Marjana, 56 let iz Trbovelj

– Marjana, 56 let iz Trbovelj

Nemščino mim’ grede lahko uporabljaš kjerkoli in kadarkoli. Ko imam čas, jo poslušam in zraven utrjujem besedišče. Všeč mi je, ker sem se sama naučila nekaj nemskih stavkov za vsakdanje sporazumevanje. Toplo priporočam vsem. Veselim pa se tudi nove izdaje Nemščine mim’ grede2. 

– Andreja iz Krškega

Tino poznam že kar nekaj časa, spremljam njeno delo in rast, tako da je bil odgovor na dlani, ko sem iskala osvežitveni tečaj Nemščine. Ko sem tečaj prejela, sem se takoj lotila dela. Ker je Tina to naredila zelo pregledno in logično, ni bilo začetnih težav. Lekcije so razumljive, uporabne in koristne. Tina je poleg avdio tečaja pripravila tudi vaje, kjer se nato preizkusiš še v pisavi. Tako da sem v kratkem času pobrisala prah z mojega znanja nemškega jezika in mi je sedaj sporazumevanje z nemško govorečimi ljudmi mnogo lažje. Tina, HVALA! 

– Urša Žorž organizatorka, ki za vas vse poštima, medtem ko vi mirno spite. Podjetnica z dušo in srcem. www.ursazorz.com.
Loading...