Angleščina NA KVADRAT

Angleščina NA KVADRAT

88,00  47,00 

Paket Angleščina NA KVADRAT:
Angleščina mim’ grede 1
Angleščina mim’ grede 2

= skupaj več kot 8 ur posnetkov + 2 PDF-prepisa – v obeh jezikih

Okvirna raven: A1-A2/B1

Izbirate lahko med avdio USB-ključkom ali digitalno obliko.

Izbirate lahko med programi posnetimi na USB-ključek ali digitalno obliko (po nakupu si vsebino programa (datoteke mp3) sami preko povezave prenesete na svoj računalnik ali drugo vašo poljubno napravo).
Cena navedena tukaj velja za digitalno obliko, za nakup izdelka na USB-ključku se k tej ceni prišteje še 10 € (plačilo je po povzetju).
Katero obliko naj izberem?
Digitalna oblika je za vse, ki boste avdio program poslušali na telefonu, tabelici ali računalniku.
Če želite imeti program posnet na USB-ključku in ga boste prenašali med več uporabniki oz. ne želite plačevati za nakupe vnaprej, bo najboljša izbira USB.

Tino poznam že kar nekaj časa, spremljam njeno delo in rast, tako da je bil odgovor na dlani, ko sem iskala osvežitveni tečaj Nemščine. Ko sem tečaj prejela, sem se takoj lotila dela. Ker je Tina to naredila zelo pregledno in logično, ni bilo začetnih težav. Lekcije so razumljive, uporabne in koristne. Tina je poleg avdio tečaja pripravila tudi vaje, kjer se nato preizkusiš še v pisavi. Tako da sem v kratkem času pobrisala prah z mojega znanja nemškega jezika in mi je sedaj sporazumevanje z nemško govorečimi ljudmi mnogo lažje. Tina, HVALA! 

– Urša Žorž organizatorka, ki za vas vse poštima, medtem ko vi mirno spite. Podjetnica z dušo in srcem. www.ursazorz.com.

Dodatne informacije

Oblika

USB, CD, digitalno

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Angleščina NA KVADRAT”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Loading...