Poslovna angleščina 2.0

/, Avdio programi, Delo v tujini/Poslovna angleščina 2.0

Poslovna angleščina 2.0

54,00  19,90 

POMEMBNO OBVESTILO:

Trgovina je trenutno deležna krajše prenove, tako da je izdelek na USB-ključku mogoče naročiti le preko e-poštnega naslova info@stinovtujino.com oz. tako, da zaključite nakup in znesku za nakazilo prištejete 10 €.

Kaj dobite?
– 4+ ure novega znanja
– končno samozavestno komuniciranje v poslovni angleščini

 

Katero obliko naj izberem?
Digitalna oblika je za vse, ki boste avdio program poslušali na telefonu, tabelici ali računalniku oz. si ga sami posneli na avdio CD-je (če v avtu ali doma uporabljate starejši/navaden CD-predvajalnik, ki ne podpira datotek mp3).
Če imate v avtu/radiu vhod za USB-ključek ali boste program prenašali med več uporabniki/napravami, bo najboljša izbira USB.
Če bi program radi predvajali v (avto)radiu, ki ne podpira mp3-datotek in bi torej potrebovali avdio CD-je, nama to sporočite na info@stinovtujino.com in ga bova za isto ceno kot je za USB-ključek posnela na CD-je samo za vas! 🙂

 

Prilagodite učenje svojemu življenjskemu slogu – in se končno enkrat naučite angleščine ali nemščine!:)

 

Angleščina “mim grede” je super stvar, če ti zmanjkuje časa. Ker imam zelo natrpan urnik in hkrati dolgo vožnjo v službo je bila to zame idealna priložnost za učenje jezika “mim grede”. Avdio posnetki so narejeni na zabaven in preprost način. Menim, da je to zelo pomembno, saj se včasih preveč trudimo zakomplicirati stvari, ki so čisto preproste. To pa seveda vpliva na našo samozavest. Super ste in nadaljujte v tem slogu 🙂
Jana iz Kamnika

Dodatne informacije

Oblika

USB, CD, digitalno

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Poslovna angleščina 2.0”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Loading...